În spitalele din județul Suceava rămân internați 16 pacienți Covid-19, dintre care cinci au forme severe ale bolii. O persoană prezintă forme critice și este internată în secția ATI din SJU Suceava

În spitalele din județul Suceava sunt internați 16 pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 26, a anunțat luni, 21 iunie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.025.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 3 persoane.

Din totalul celor 473 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 12 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 13 pacienți sunt în zona tampon și 448 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 12 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 6 prezintă forme medii ale bolii;
  • 5 prezintă forme severe;
  • 1 prezintă forme critice și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 355 paturi libere, din care 74 pentru pacienți Covid-19,257 în sectorul non-Covid și 24 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 31 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 17 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 23 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 1 pacient suspect, 1 loc fiind disponibil.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 8, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 ( forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (prezentând forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 151 locuri libere Covid și 39 locuri pentru zona tampon.

loading...