Radauteanca gasita moarta in albia raului Suceava


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane ieşite la iarbă verde au avut parte duminică după-amiază de o descoperire macabră. Trupul neînsufleţit al unei persoane de sex feminin a fost văzut plutind în apele râului Suceava, pe raza localităţii Dorneşti.

Înspăimântaţi, oamenii au sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând în cel mai scurt timp un echipaj de poliţie şi pompierii militari care au scos cadavrul din apă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că victima este o femeie domiciliată în municipiul Rădăuţi.

În vârstă de 71 de ani, bătrâna locuia de mai mult timp în aceaşi casă cu ginerele şi fata sa. Nimeni nu ştie cum şi-a pierdut viaţa, mai ales că femeia era cunoscută cu probleme psihice fiind internată de mai multe ori în secţia de specialitate a spitalului Rădăuţi.

Mai mult, victima a dispărut de la domiciliu încă de pe parcursul lunii trecute, lipsa ei fiind anunţată pe data de 26 aprilie. Şi în urmă cu doi ani a mai plecat o dată de acasă fiind găsită ulterior într-un hotel de pe raza localităţii unde trăia.

Cel mai probabil cauza morţii se datorează înecului, dar răspunsul final îl vor da doar medicii legişti după efectuarea necropsiei.


Intră acum și în grupul de