Proiecte cu finantare europeana – singura sansa pentru micii intreprinzatori (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Singura posibilitate viabilă existentă la ora actuală pentru ca micii intreprinzători şi nu numai să se poată menţine pe piaţa economică este cea de a accesa şi derula proiecte cu finanţare europeană.

Cel puţin aceasta este concluzia la care au ajuns participanţii la “Seminarul de informare dedicat solicitanţilor de finanţare în cadrul domeniului de intervenţie 4.3”.

Organizat la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava sub coordonarea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord – Est, seminarul a trezit un real interes printe oamenii de afaceri suceveni dovadă fiind numarul mare de participanţi.

“Astfel de întâlniri sunt deosebit de importante şi de bine primite în rândul oamenilor de afaceri deoarece Camera de Comerţ înţelege să vină în sprijinul comercianţilor pentru a dezvolta depunerea de proiecte de finanţare europeană”, a declarat secretarul general CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu.

Pe parcursul întâlnirii, discuţiile s-au derulat în jurul unor probleme de interes general cum este eligibilitatea solicitantului sau a proiectului, completarea cererii de finanţare, metode de întocmire a proiectelor precum şi greşelile frecvente ce apar în completarea cererilor de finanţare.

“Interesul este foarte mare într-un an dificil pentru întreprinzători deoarece una dintre singurele şanse de dezvoltare într-un an de criză pentru o societate comercială este depunerea şi derularea de proiecte europene cu finanţare nerambursabilă”, a mai adăugat Marcel Gaftoneanu.


Intră acum și în grupul de