Zece pacienți Covid-19 rămân internați în spitalele din județul Suceava, doi fiind în stare critică

În spitalele din județul Suceava sunt internați 10 pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 17, a anunțat luni, 28 iunie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.046.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 2 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate zero persoane.

Din totalul celor 526 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 13 pacienți sunt în zona tampon și 509 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 4 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 3 prezintă forme medii ale bolii;
  • 1 prezintă forme grave și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 299 paturi libere, din care 82 pentru pacienți Covid-19, 193 în sectorul non-Covid și 24 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 24 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 10 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 prezentând forme medii și 1 forme critice), 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, 0 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 157 de locuri libere Covid și 41 locuri pentru zona tampon.

loading...