Nu a scapat nici dupa trei ani de la scandal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean de numai 23 de ani îşi va petrece tot restul anului la închisoare după un scandal de acum trei ani de zile.

Înfierbântat de aburii alcoolului Ioan N. din localitatea Bosanci s-a luat într-o seară la ceartă cu un consătean iar vorbele s-au transformat în scurt timp în schimburi de pumni.

În urma scandalului s-au făcut plângeri la poliţie, au demarat cercetările, iar procesul a durat nu mai puţin de trei ani. “Luni seară, în jurul orelor 21:15 minute, agenţii Postului de Poliţie din localitatea Bosanci l-au identificat şi reţinut pe N. Ioan din aceeaşi localitate persoana având mandat de executare a închisorii”, a declarat Gabriel Panţîru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Când tânărul credea că a scăpat şi toată întâmplarea petrecută în anul 2007 a fost dată uitării, poliţiştii i-au bătut în poartă, iar băiatul a fost dus în arestul IPJ Suceava.

De aici, urmează a fi transferat la una din închisorile din ţară unde va executa 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.


Intră acum și în grupul de