Inspector de asigurari, cercetat penal pentru delapidare si fals (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O fălticeneancă ce lucrează ca inspector de asigurări este cercetară penal pentru delapidare şi fals. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţîru, joi, la propunerea Serviciului de Investigare a Fraudelor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat începerea urmăririi penale în dosarul penal privind pe D. Gabriela, de 44 ani, din municipiul Fălticeni, pentru săvârşirea infracţiunilor de „delapidare” şi „fals material în înscrisuri oficiale”.

„În sarcina celei în cauză s-a reţinut că, în luna iulie 2008, în calitate de inspector de asigurări al unei societăţi comerciale de profil, a falsificat un contract de asigurare în valoare de 18.000 lei, în sensul că iniţial contractul a fost încheiat pentru un an de zile fiind plătit anticipat integral de către asigurat.

Ulterior, D. Gabriela a încheiat în fals un nou contract, pentru acelaşi asigurat cu acelaşi obiect, cu plata în rate de această dată, suma de bani încasată integral anterior fiind folosită în interes personal de către inspectorul de asigurări”, a declarat inspectorul principal Panţîru.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a adăugat că D. Gabriela, pentru a da o aparentă stare de legalitate noului contract încheiat în fals, a falsificat şi exemplarul doi al chitanţei.


Intră acum și în grupul de