Bagati in arest dupa ce au violat o eleva minora (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au băgat în arest pentru 29 de zile trei tineri rădăuţeni ce au violat o elevă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţîru, duminică, în jurul orei 03.58, prin „S.N.U.A.U. 112”, O. Elena, din municipiul Rădăuţi a sesizat faptul că în curtea ei se află o tânără care a rugat-o să sune la poliţie, deoarece a fost victima unui viol.

„Patrula de siguranţă publică a identificat la faţa locului pe o minoră de 17 ani din localitate, care a declarat că în noaptea precedentă a fost violată de trei tineri într-un imobil de pe strada Rozelor. Echipa operativă constituită, în urma măsurilor întreprinse, a identificat suspecţii de comiterea faptei ca fiind N. Florentin de 24 ani, V. Ioan de 28 de ani şi P. Alin de 26 ani, toţi din localitate. Partea vătămată a fost examinată, iar medicul legist a confirmat într-un raport de concluzii provizorii faptul că victima prezintă leziuni de violenţă caracteristice violului”, a precizat Gabriel Panţîru.

Acesta a mai menţionat că s-a efectuat cercetarea locului faptei, respectiv la locuinţa lui P. Alin, unde au fost ridicate mai multe mijloace de probă, iar în baza propunerii I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a propus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 29 de zile celor trei suspecţi.

În baza propunerii, Judecătoria Rădăuţi a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile, împotriva celor trei pentru comiterea infracţiunilor de „lipsire de libertate”, „viol” şi „perversiuni sexuale”. În baza mandatelor de arestare preventivă, cei trei au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de