VIDEO-FOTO//Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de amenajare a parcării din zona „La Bazin”. Acum sunt 100 de locuri de parcare, dar și o zonă cu spațiu verde

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că lucrările de reabilitare și modernizare a unei noi parcări din municipiul Suceava au luat sfârșit.

Potrivit viceprimarului, locul cunoscut de suceveni “La Bazin” a devenit parcare cu acte în regulă, ce are acum un total de 100 de locuri de parcare și o nouă zonă cu spațiu verde.

El a amintit că parcarea din această zonă era „jalnică” și că în documente era trecut drept teren viran, iar după demersurile făcute în Consiliul Local a fost trecut ca spațiu pentru parcare.

De asemenea, s-a construit un nou trotuar în jurul acesteia, care va continua până în strada Mitropoliei.

În zonă a fost relocat un punct de colectare a deșeurilor, iar parcarea va avea iluminat public de tip LED.

„Sper ca sucevenii să fie mulțumiți de ceea ce s-a construit aici”, a spus Harșovschi

Lucian Harșovschi prezintă și datele tehnice:

– bordură mare = 377 ml;

– binder (BADPC 22,4) = 340 t;

– uzură (BAPC 16) = 227 t;

– locuri de parcare = 100.