Animale moarte intr-un incendiu la Poiana Micului


Intră acum și în grupul de

Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit luni seară, cu două autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Radu G., din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunțat prin serviciul 112, la ora 19:08, iar la sosirea pompierilor ardea adăpostul de animale şi acoperişul casei de locuit şi al anexelor, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi la gospodăria din imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 21.40, în limitele găsite. Focul a distrus adăpostul de animale pe o suprafaţă de 150 mp, acoperişul casei pe o suprafaţă de 180 mp şi acoperişul anexei pe o suprafaţă de 80 mp. De asemenea, s-au degradat pereţii şi tavanul locuinţei, pereţii anexei şi un atelaj hipo. În incendiu au pierit 2 porci, 30 de păsări şi câinele proprietarului. Pagubele au fost estimate la 60.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric neizolat corespunzător.

Pompierii au salvat casa, o anexă şi locuinţa învecinată, în valoare de aproximativ 100.000 lei


Intră acum și în grupul de