Fara permis, dar bauti la volan


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au depistat în trafic doi bărbaţi ce conduceau fără a avea permis şi pe deasupra erau şi beţi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 12.30, lucrători din cadrul Postului de poliţie Frătăuţii Vechi, în timp ce executau activităţi de control al traficului rutier pe raza localităţii, au oprit în trafic, pe DJ 178 F, autoturismul condus de M. Mihai-Constantin, de 34 ani, localnic, care nu posedă permis de conducere.

Acesta prezenta halenă alcoolică şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în noaptea de marţi spre miercuri, la orele 00.15, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit în trafic pe strada 22 Decembrie autoturismul condus de R. Mihăiţă, de 29 ani, din oraşul Frasin, care nu posedă permis de conducere.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de