O noua editie a Targului Educational al Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează sâmbătă „Târgul Educaţional 2010”, deschizându-şi astfel porţile pentru viitorii studenţi, masteranzi şi doctoranzi. Toate cele nouă facultăţi îşi vor amenaja câte un stand, unde cei interesaţi vor putea obţine tot ceea ce-i interesează cu privire la admiterea la facultate – locuri fără taxă şi cu taxă, specializări, dotare şi facilităţi pentru studenţi. Evenimentul se adresează tuturor liceenilor, în special celor din anii terminali, dar şi absolvenţilor de facultate care vor să-şi continue studiile cu un masterat sau doctorat.

Acţiunea începere de la ora 10.00 şi se va desfăşura în holul corpului E. Oferta educaţională pentru anul şcolar următor a Universităţii sucevene cuprinde 936 locuri fără taxă şi 2.795 locuri cu taxă pentru studiile de licenţă. Pentru studiile de masterat au fost aprobate 580 locuri bugetate, la fel ca şi anul trecut, şi alte 1.343 locuri cu taxă. O suplimentare a cifrei de şcolarizare cu zece locuri a fost aprobată pentru studiile doctorale – pentru că au fost înfiinţate noi domenii pentru studiile doctorale în cadrul Universităţii sucevene – astfel că pentru anul universitar următor candidaţii vor avea la dispoziţie 40 locuri fără taxă.

Sesiunea de înscrieri din vară va avea loc în intervalul 12 – 21 iulie, apoi, între 21 – 23 iulie se vor afişa rezultatele admiterii, iar în perioada 22 – 28 iulie se va realiza înmatricularea candidaţilor admişi.


Intră acum și în grupul de