Disparuti, dar regasiti


Intră acum și în grupul de

Două persoane date dispărute au fost regăsite. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în urma măsurilor întreprinse, lucrătorii Poliţiei oraşului Broşteni l-au identificat pe minorul D. G., de 14 ani, din municipiul Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, urmărit printr-o dispoziţie a IGPR din 18.05.2010, întrucât la 17.05.a.c a dispărut de pe raza localităţii de domiciliu.

Acesta a fost identificat la locuinţa tatălui său D. Gheorghe, din oraşul Broşteni, care a declarat că minorul a venit la locuinţa sa în 17.05.a.c, spunând că are câteva zile libere de la şcoală şi a venit în vizită, fără a anunţa însă asistentul maternal care îl are în întreţinere despre acest lucru.

Minorul a fost predat lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ în vederea reîncredinţării asistentului maternal, faţă de acesta urmând a se dispune măsuri de revocare a urmăririi.

Marţi, D. Frăguţa, de 38 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a anunţat telefonic lucrătorii Postului de Poliţie Pătrăuţi cu privire la faptul că fratele său D. Constantin, de 40 ani, din comuna Pătrăuţi, dispărut de la domiciliu din 02.05.a.c., se află în localitatea Luduş, judeţul Mureş, la o rudă pe nume C. Florin, unde a mers din proprie iniţiativă şi nu sunt suspiciuni cu privire la dispariţie.


Intră acum și în grupul de