Spitalul orasenesc Siret, „ingropat” în datorii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a efectuat o centralizare a datoriilor unităţilor sanitare din judeţ. Astfel, dacă la începutul anului soldul plăţilor restante era de 117.021 lei, la 30 aprilie suma a ajuns la 656.789 lei.

„Au crescut datoriile spitalelor. La nivelul Spitalului Judeţean Suceava, nu există o problemă foarte gravă, cel mai afectat fiind însă cel Orăşenesc Siret, cu datorii de 210.659 lei la utilităţi, medicamente, materiale sanitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, bioing. medical Adrian Popescu.

Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava avea la începutul acestei luni o datorie de 54.747 lei, la medicamente şi materiale sanitare, Spitalul Municipal Rădăuţi avea arierate de 52.219 lei la medicamente, iar Spitalul Orăşenesc Gura Humorului avea creanţe de 35.944 lei la utilităţi, medicamente şi materiale sanitare.

Pe de altă parte, spitalele municipale din Fălticeni, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc precum şi cele de Psihiatrie din Siret şi Câmpulung Moldovenesc nu au datorii.


Intră acum și în grupul de