Atleții de la CSM Dorna și CSȘ Rădăuți au obținut șase medalii la Campionatul Național pentru juniori. Sportivul Adelin Pop a devenit campion național


Intră acum și în grupul de

Atleții Clubului Sportiv Municipal „Dorna” din Vatra Dornei au participat la etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru juniori U18, ce s-a desfășurat în acest weekend, la Pitești. Sportivii dorneni au cucerit cinci medalii: aur, trei argint și bronz. O altă medalie de bronz a fost obținută de un atlet din Rădăuți.

Campion Național a devenit atletul Adelin Pop, legitimat atât la CSM Dorna, cât și la CSȘ Hunedoara. Adelin Pop s-a impus în proba de 800 metri.

Foto: facebook.com/cristian.prasneac

Cele trei medalii de argint au fost obținute de Adelin Pop (proba de 1500 metri), Alexandru Prâsneac și David George Covasneanu (ambii în proba de 400 metri).

Bronzul i-a revenit lui Alexandru Prâsneac în proba de 1500 metri.

Tot la acest Campionat Național a participat și CSȘ Radauți. Un singur sportiv rădăuțean, Ciprian Costîn, a reușit să urce pe podium după ce a ocupat locul trei în proba de 5000 metri.

Publicată de Prasneac Cristian pe Sâmbătă, 17 iulie 2021

Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Vatra Dornei, a declarat este „încântat de evoluția sportivilor săi”.

„Sunt încântat de sportivul Alexandru Prâsneac, care este junior 3, de curajul și evoluția lui în cursele de la acest campionat. Următoarea competiție la care vom lua startul este Campionatul Național U-20, care va avea loc la Pitești, în data de 30-31 iulie. Aș vrea să felicit pe toți sportivii mei”, a declarat antrenorul.


Intră acum și în grupul de