Dosar penal pentru o firmă care a executat fără aviz lucrări de branșare la canalizare și apă potabilă blocând mai multe ore strada IG Sbiera din Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis dosar penal pentru o firmă care a blocat circulația pe strada I.G. Sbiera din municipiul Suceava  prin executarea de lucrări de branșare la rețeaua de apă și canalizare a unui imobil.

Poliția municipiului Suceava fost sesizată, sâmbătă dimineața, că strada I.G.Sbiera din municipiul Suceava este blocată de un utilaj ce efectuează lucrări pe partea carosabilă.

Echipajul de poliție care a verificat sesizarea a constatat că pe strada I. G. Sbiera un buldoexcavator efectua lucrări în partea carosabilă, iar asfaltul a fost decopertat pe o suprafața de 6 metri lungime și 2 metri lățime și s-a creat o groapă de circa 2 metri adâncime. Asfaltul decopertat și pământul scos din groapă a fost depozitat pe asfalt, iar prin prezența utilajului, traficul rutier era obturat în totalitate pe acea strada.

La fața locului a fost identificat un bărbat, proprietarul buldoexcavatorului și administrator al unei firme de construcții care a declarat că efectuează lucrări de branșament la canalizare și apă la un imobil din apropiere.

Acesta nu a prezentat un aviz pentru lucrările efectuate.

Groapa a fost acoperită ulterior cu pământ și pietriș, iar traficul rutier în zonă a fost reluat după aproximativ 3 ore.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.


Intră acum și în grupul de