Dosar penal pentru o firmă care a executat fără aviz lucrări de branșare la canalizare și apă potabilă blocând mai multe ore strada IG Sbiera din Suceava

Polițiștii suceveni au deschis dosar penal pentru o firmă care a blocat circulația pe strada I.G. Sbiera din municipiul Suceava  prin executarea de lucrări de branșare la rețeaua de apă și canalizare a unui imobil.

Poliția municipiului Suceava fost sesizată, sâmbătă dimineața, că strada I.G.Sbiera din municipiul Suceava este blocată de un utilaj ce efectuează lucrări pe partea carosabilă.

Echipajul de poliție care a verificat sesizarea a constatat că pe strada I. G. Sbiera un buldoexcavator efectua lucrări în partea carosabilă, iar asfaltul a fost decopertat pe o suprafața de 6 metri lungime și 2 metri lățime și s-a creat o groapă de circa 2 metri adâncime. Asfaltul decopertat și pământul scos din groapă a fost depozitat pe asfalt, iar prin prezența utilajului, traficul rutier era obturat în totalitate pe acea strada.

La fața locului a fost identificat un bărbat, proprietarul buldoexcavatorului și administrator al unei firme de construcții care a declarat că efectuează lucrări de branșament la canalizare și apă la un imobil din apropiere.

Acesta nu a prezentat un aviz pentru lucrările efectuate.

Groapa a fost acoperită ulterior cu pământ și pietriș, iar traficul rutier în zonă a fost reluat după aproximativ 3 ore.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.