Amendă de 50.000 de lei și suspendarea activității unei firme din Verești care dezafecta rezervoare de combustibili fără avizul Gărzii de Mediu


Intră acum și în grupul de

În urma unui control efectuat de către I.P.J. Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă “BUCOVINA” al județului Suceava și Garda Națională de Mediu C.J. Suceava la operatorul FLAGA LPG S.A. Verești s-a constatat că pe amplasament se efectuau lucrări de dezafectare a rezervoarelor de combustibili fără a deține actul de reglementare pe linie de mediu, respectiv decizia cu privire la obligațiile de mediu care trebuie asumate de către operatorul SC FLAGA LPG S.A. Verești, anunță Garda de Mediu Suceava.

Astfel, pentru neconformitățile constatate s-a aplicat de către G.N.M. C.J. Suceava o sancțiune contravențională, respectiv o amendă în cuantum de 50.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005 privind protecția mediului cu modificările și completările ulterioare și ca sancțiune complementară suspendarea activității până la obținerea actelor de reglementare pe linie de mediu conform prevederilor O.G. nr. 2 /2001 privind regimul juridic al contravențiilor.

Prin actul de control întocmit s-au impus măsuri cu termene pentru intrarea în legalitate,arată Garda de Mediu Suceava.


Intră acum și în grupul de