Flutur: „Orice picatura economisita trebuie sa mearga pe investitii in reteaua de drumuri judetene” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Banii economisiţi ca urmare a reducerii drastice a cheltuielilor în cadrul Consiliului Judeţean Suceava vor fi direcţionaţi spre investiţii în infrastructura de drumuri judeţene. Anunţul a fost făcut vineri de către şeful deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur.

„Orice picătură economisită trebuie să meargă pe investiţii în reţeaua de drumuri judeţene”, a a declarat preşedintele CJ Suceava.
El a arătat că va elabora un plan prin care vor fi reduse cheltuieli administrative cum ar fi cele privind plata telefoanelor, deplasări sau evenimente. „Vom face un plan de reducere drastică a cheltuielilor”, a spus preşedintele CJ Suceava, cu menţiunea că există posibilitatea efectuării unei „reaşezări” a personalului din instituţie.

Flutur a explicat că în funcţie de deciziile guvernamentale privind transferul unor spitale sau unităţi şcolare la autorităţile locale şi judeţene va fi stabilită şi o strategie de reaşezare a personalului pe plan local. El a mai spus că nu are în vedere reducerea personalului, arătând că CJ Suceava a efectuat o restructurare în cursul anului 2009 şi că are în prezent 170 de angajaţi.


Intră acum și în grupul de