Casa mistuita de flacari la Lupcina


Intră acum și în grupul de

O casă din Lupcina a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza unui scurtcircuit. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 02:30, astfel că Garda de intervenţie Vicovu de Sus împreună cu Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Ulma au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria Paraschivei I., din satul Lupcina, str. Ulma.

La sosirea pompierilor ardea casa de locuit, construită din lemn şi acoperită cu şindrilă, existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti, casele învecinate şi pădurea din apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.00, dar focul a distrus casa de locuit pe o suprafaţă de circa 60 mp, bunuri casnice şi electrocasnice, pagubele fiind estimate la circa 100.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric neizolat corespunzător.
Pompierii au salvat anexele, adăpostul de animale, casele învecinate şi fondul forestier, în valoare de aproximativ 600.000 lei.


Intră acum și în grupul de