Doi soferi bauti s-au izbit de stalpii de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, doi şoferi au ajuns cu maşinile în stâlpii de pa marginea drumului. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 02.20, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, A. George de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. A. George ce purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, la ora 20.35, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 2 E, pe raza localităţii Baia, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. G. Neculai, de 58 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de înaltă tensiune situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul : „plagă contuză frontală şi de scalp occipital, plăgi contuze ambele gambe” , necesitând pentru vindecare un nr. de 5 – 7 zile de îngrijiri medicale.

G. Neculai purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de