Un magazin din Sucevita a luat foc


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Suceviţa au intervenit în noaptea de duminică spre luni, cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar ce aparţine lui Viorel B., în comuna Suceviţa. Potrivit plt. maj. Alin Găleată din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 11, la ora 01:12, iar la sosirea pompierilor ardeau acoperişul şi interiorul magazinului, existând pericolul de propagare la magazinele învecinate.

Flăcările au fost stinse până la ora 02.00. Focul a distrus acoperişul din şindrilă al magazinului, pe o suprafaţă de circa 50 mp, interiorul magazinului, produse alimentare, casa de marcat, mobilierul din lemn şi alte bunuri, pagubele estimate fiind de circa 31.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unei cutii de conexiuni neizolată corespunzător.
Pompierii au salvat cele două magazine învecinate, în valoare de aproximativ 180.000 lei.


Intră acum și în grupul de