Sucevean gasit mort in casa


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu l-au mai văzut de multe zile, vecinii i-au alertat duminică, pe polițiști, bănuind că un bărbat ce locuia singur ar putea fi mort. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, duminică, la ora 19.15, Poliția municipiul Suceava a fost sesizată despre faptul că U. Constantin, în vârstă de 31 ani, din municipiul Suceava, nu a răspuns la ușă și nici la telefonul mobil, existând bănuieli că este decedat la domiciliu.

„La faţa locului s-a deplasat patrula auto, care împreună cu o echipă de descarcerare, au forțat și deschis ușa de acces în imobil, întrucât aceasta era închisă prin interior, constatând că cele sesizate se confirmă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panțîru.

În urma verificărilor s-a stabilit că U. Constantin, locuia singur și că din data de 22.05.2010, nu a mai fost văzut de vecini și nu a mai răspuns la telefonul mobil.
Inspector Gabriel Panțîru spune că la examinarea externă nu au fost identificate urme de violenţă și nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală. De asemenea, a fost anunţat medicul legist şi urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.


Intră acum și în grupul de