Trei accidente grave pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane au ajuns duminică la spital, în stare gravă în urma unor accidente. Potrivit IPJ Suceava, la ora 04.50, pe DN 17, în afara comunei Vama, C. Bogdan, de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, trecând peste axul drumului, pe sens opus, unde a lovit frontal un autotractor cu remorcă, condus regulamentar din sens opus de G. Ionel, de 37 ani, din Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul C. Bogdan, a fost rănit grav fiind diagnosticat cu „fracturi ambele membre inferioare” şi necesită pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri. Cu răni mai uşoare au scăpat ocupanţii autoturismului, S. Octavian, de 20 ani, din Câmpulung, ce necesită 6-7 zile de îngrijiri, respectiv G. Constantin, de 20 ani, din comuna Vama, ce necesită 6-7 zile de îngrijiri, toţi rămânând internaţi.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar al autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării medicale. Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La ora 05.05, pe DN 2, în afara comunei Bosanci, B. Cătălin, de 24 ani, din comuna Siminicea, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului C. Gabriel, de 22 ani, din municipiul Suceava, a fost rănit grav, fiind diagnosticat cu „ruptură de splină”, necesitând pentru vindecare 45-50 zile îngrijiri medicale, T. Mihai, de 28 ani, din municipiul Suceava, a fost de asemenea rănit şi necesită pentru vindecare 10-15 zile îngrijiri medicale şi T. Alexandru, de 26 ani, din comuna Siminicea, care necesită pentru vindecare 20-25 zile îngrijiri medicale, rămânând internați, toţi pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 14.50, pe str. Calea Transilvaniei, din C-lung Moldovenesc, I. I., de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped înregistrat, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat-o pe S. Filomala, de 62 ani, din comuna Fundu Moldovei, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, care a fost diagnosticată cu ”TCC acut deschis, plagă occipitală, fractură radiocarpiană stânga”, ce necesită 15-17 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorului mopedului cât și victimei li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de