Contrabandisti depistati pe fasie cu aparatul de supraveghere pe timp de noapte


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Siret, duminică, jurul orei 22.15 au observat cu ajutorul unui aparat de supraveghere pe timp de noapte, în imediata apropiere a frontierei de stat, două persoane ce transportau colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării. Potrivit IJPF Suceava, cele două persoane au fost reţinute iar la aproximativ 500 de metri de frontieră, au fost depistate alte doua persoane şi un autoturism marca Mercedes.

Pe timpul cercetărilor, au fost identificate cele doua persoane, şi anume: G. Andrei, în vârstă de 19 ani, domiciliat în Vicovu de Jos şi U. Dumitru, în vârstă de 18 ani, din localitatea Vicovu de Sus.

Continuând cercetările în zonă, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în vegetaţia înaltă, la aproximativ 100 de metri de autoturism, 6 colete ambalate în folie neagră, care conţineau 3000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, marca “Viceroy”, în valoare de peste 12.000 lei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de