Un sofer baut s-a rasturnat cu masina in sant


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un şofer s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 19.45, o patrulă de poliţie, în timp ce se afla în serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier în municipiul Suceava, au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 29A, la ieşirea din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier.

Din cercetări s-a stabilit că B-L. Cristian, în vârstă de 27 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în decor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-a întocmit dosar penal .

Tot luni, la ora 22.00, pe DC Arbore, în locul numit „Cotul de Jos”, P. Vasile, de 41 ani, localnic, biciclist, din cauza stării de ebrietate s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţ. Acesta a declarat că a consumat băuturi alcoolice atât la locuinţa socrului său, cât şi la alte rude, iar la întoarcerea spre casă, fiind întuneric şi din cauza stării de ebrietate în care se afla şi-a pierdut echilibrul şi a căzut cu bicicleta în şanţul în care a fost găsit de B. Ioan.

Iniţial acesta a refuzat să fie dus la spital, însă în cele din urmă a acceptat să fie transportat la Spitalul municipal Rădăuţi, unde s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-facial, plagă periorbitară dreapta, plagă zigomatică dreapta, plagă mentonieră”.


Intră acum și în grupul de