Ucisa din gelozie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Stulpicani a fost arestat după ce beat fiind, şi-a ucis din gelozie concubina. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţîru, luni, la ora 19.00, C. Ion, în vârstă de 39 ani, din comuna Stulpicani a sesizat prin „SNUAU 112” faptul că în timp ce se afla în locuinţa lui M. Radu din comuna Breaza, sat Pârâul Negrii, unde locuia cu chirie, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei a înjunghiat-o pe S. Mariana, de 42 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, concubină, care în urma leziunilor a decedat.

„La faţa locului s-a deplasat echipă operativă complexă şi procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs omorul. Azi, în baza probatoriului administrat împotriva suspectului, s-a emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”. Suspectul a fost introdus în Arestul I.P.J. Suceava urmând a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă” a precizat inspectorul Panţîru.

Marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a înaintat Tribunalului Suceava, Secţia Penală referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile faţă agresor.

„S-a reţinut că în seara zilei de 24.05.2010, în intervalul orar 16,00 – 19,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan avut cu concubina sa, S. Mariana Angela din comuna Pojorâta, C. Ion a agresat-o, aplicându-i o lovitură de cuţit care i-au produs leziuni ce au condus la decesul victimei”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte.

Aceasta a mai adăugat că marţi, la ora 02,35 s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.


Intră acum și în grupul de