Suceveanul care și-a pierdut soția și doi copii în accidentul de la Bacău va fi transferat împreună cu fiul supraviețuitor la SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că suceveanul care și-a pierdut soția și doi copii în accidentul de duminică dimineața din localitatea băcăuana Răcăciuni și fiul lui supraviețuitor vor fi transferați în cursul zilei la SJU Suceava.

Primarul a mulțumit cu această ocazie șefului DSU, secretarul de stat Raed Arafat, pentru că a ținut permanent legătura cu autoritățile locale și a menționat că la cererea familiei se dorea transferarea celor rămași în viață la spitalul din Iași, dar că nu a mai fost posibil pentru că deja se intrase în operație.

Lungu a mulțumit și managerului SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea prin care a ținut legătura cu spitalul din Bacău.

Primarul a spus că a discutat miercuri cu managerul SJU Suceava și cu managerul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava dr. Alexandru Lăzăreanu în legătură cu transferul celor doi la Suceava.

„Astăzi merg două salvări la Bacău să-i aducă pe cei doi supraviețuitori, pe Florin Huluță și băiatul lui, Matei, să-i aducă la SJU Suceava. În numele comunității le transmitem sincere condoleanțe”, a spus Ion Lungu.

Reamintim că marți Consiliul Local Suceava a aprobat acordarea unui ajutor de urgență în valoare de 25.000 de lei pentru a spriji familia îndoliată în aceste momente.


Intră acum și în grupul de