FOTO-VIDEO//Proiectarea parcării supraterane din cartierul Obcini a fost realizată. În zonă vor fi 205 locuri de parcare din care 150 în parcarea supraterană


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, în conferință de presă că o prioritate a municipalității este fluidizarea traficului rutier, iar una din componente este realizarea parcărilor supraterane.

El a prezentat proiectul parcării supraterane din cartierul Obcini, de pe strada Duzilor, care va avea un regim de înălțime de parter plus patru etaje și va avea 150 de locuri de parcare.

La parter vor fi locuri de parcare pentru persoane cu handicap și pentru mașini electrice, la etajele 1-3 vor fi câte 32 de locuri, iar la etajul patru vor fi 35 de locuri, în total fiind 150 de locuri de parcare.

Ion Lungu primar al Sucevei – conferinta de presa săptămânală

Ion Lungu primar al Sucevei – conferinta de presa săptămânală 🙈

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 27 iulie 2021

Pe lângă parcarea supraterană vor mai fi 53 de locuri de parcare la sol, din care trei pentru persoane cu handicap.

Primarul a subliniat că dacă parcarea supraterană din zonă va fi construită pe 1500 de mp, spațiul verde care va fi realizat acolo este de 1600 de mp.

„Vrem să facem și un parc în fața parcării supraterane ca să rezolvăm și această problemă a lipsei parcurilor în cartierul Obcini”, a spus Lungu.

El consideră că este un proiect bine gândit, realist și poate fi dus la îndeplinire.

Primarul a menționat că se dorește ca în cel mai scurt timp să fie aprobată în Consiliul Local documentația astfel încât proiectul să fie finanțat cu fonduri europene.


Intră acum și în grupul de