Arestat dupa ce a furat un autoturism si a condus fara permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr rădăuţean a fost arestat pentru 29 zile după ce a furat un autoturism şi a condus fără permis. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi au probat activitatea infracţională a lui M. Iulian, de 18 ani, din municipiul Rădăuţi, constând în aceea că în seara de 20.01.2010, a sustras din zona centrală a municipiului Rădăuţi, un autoturism, proprietatea lui G. Sorinel, din comuna Marginea.

Astfel, s-a constatat ca suspectul, după ce a sustras autoturismul s-a deplasat cu acesta în municipiul Bucureşti, iar pe traseu în municipiul Bacău a fost oprit pentru control de un echipaj de poliţie rutieră, dându-şi o identitate falsă. A fost sancţionat deoarece nu avea asupra sa documentele. Ajungând în municipiul Bucureşti, a abandonat autoturismul, care ulterior a fost identificat de către Poliţia Sector 4 – Compartiment Furturi Auto, fiind restituit părţii vătămate.

Pe 20.03.2010, în urma unui control efectuat de agenţii de poliţie rutieră din municipiul Rădăuţi, l-au identificat pe M. Iulian în trafic, conducând un autoturism închiriat, fără a avea permis de conducere, declarându-şi din nou aceeaşi identitate falsă, drept pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

La solicitarea Parchetului, Judecătoria Rădăuţi a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 29 de zile faţă de M. Iulian. Acesta este reţinut pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, fals privind identitatea şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de