Florile, subiect de expozitie la Planetariu


Intră acum și în grupul de

La Planetariul Catedrei de Geografie a Facultăţii de Istorie şi Geografie, joi şi vineri vor fi prezentate „Minunatele născociri ale naturii – florile”, eveniment organizat împreună cu Facultatea de Silvicultură, Florăriile „Emma Harte” şi Asociaţia Filatelică – Filiala Suceava. Potrivit Marianei Gavrilescu, şeful colectivului de la Planetariu, este vorba în primul rând de o expoziţie de flori şi aranjamente florale naturale, semnată de inginerul peisagist Brînduşa Magazin.

Alături de florile vii, colecţionarul col. rez. Constantin Sergiu Ganea, preşedintele Asociaţiei Filatelice Suceava, vă propune o inedită expoziţie de cărţi poştale cu flori, intitulată „Floarea în cartofilia românească”.

„Totodată, vă invităm la un Rendez-vous prin parcurile şi grădinile cele mai frumoase din lume unde, şef lucrări dr. ing. Cezar Tomescu, de la Facultatea de Silvicultură, va desluşi Simbolistica plantelor în relaţie cu corpurile cereşti şi ne va învăţa … orele timpului după Ceasul florilor”, a mai precizat Mariana Gavrilescu.


Intră acum și în grupul de