Un sofer mort de beat nu stie cum a ajuns din Suceava in Scheia


Intră acum și în grupul de

Un şofer era atât de beat încât le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în comuna Şcheia. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 23.55, C. Vasile, de 26 ani, din comuna Şcheia a sesizat faptul că o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice conduce un autoturism pe raza comunei. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a depistat în trafic pe M. Sebastian, de 38 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism şi s-a constatat era în stare de ebrietate, acesta declarând că nu-şi aminteşte cum a ajuns în comuna Şcheia.

Şoferul a refuzat testarea cu etilotestul şi recoltarea de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal.

Dosar penal i s-a întocmit, tot joi, unui alt sucevean prins băut la volan. Astfel, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava a fost oprit pentru control o autoutilitară care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat, din zona staţiei Bancă.

La verificarea documentelor s-a constatat că şoferul, C. Radu, de 48 ani, din localitate, emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,77mg/l în aerul expirat.

C. Radu a fost condus la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de