Pietoni raniti grav


Intră acum și în grupul de

Pentru că au vrut să traverseze drumul prin loc nepermis şi nu s-au asigurat dacă vine vreo maşină doi copilaşi, o bătrână şi un bărbat au fost internaţi în stare gravă la spital. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 20.05, pe D.C. 43, km, în oraşul Cajvana, I. Ştefan, de 36 ani, din oraşul Cajvana, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1992, în timp ce conducea autoutilitara înmatriculată în Anglia, a surprins şi accidentat grav pe minorul Ş. I., de 5 ani, localnic, pieton, nesupravegheat, care s-a angajat în traversarea drumului.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 13.45, pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Rădăuţi, B. Aurica, de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus, posesoare a permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2009, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate, a accidentat grav pe B. Ionel, de 52 ani, din oraşul Vicovu de Sus care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea accidentului conducătoarea auto a rămas pentru câteva minute la faţa locului, după care a părăsit locul faptei. Ulterior, autoturismul a fost identificat în apropierea parcării centrale, iar în jurul orelor 14.00 conducătoarea auto s-a prezentat la sediul poliţiei.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 16.15, în interiorul localităţii Ipoteşti, pe D.J. 208 A, B. Iosif, de 28 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2009, în timp ce conducea autoturismul, a accidentat grav pe B. A., de 7 ani, localnic, preşcolar care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Seara, în jurul orei 20.00, în interiorul localităţii Straja, pe D.J. 209 G, B. Gheorghe, de 38 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria „A” din anul 2000, în timp ce conducea motocicleta, a accidentat grav pe J. Elisaveta, de 74 ani, localnică care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Motociclistul purta cască de protecţie şi a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Toate victimele necesită peste o lună de zile de spitalizare.


Intră acum și în grupul de