ISU Suceava intervine la Părhăuți pentru salvarea a două persoane căzute într-o fântână de șase metri adâncime // Actualizare: Unul dintre bărbați a murit, iar celălalt a ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit astăzi, 5 august, pentru salvarea a două persoane căzute într-o fântână din localitatea Părhăuți, comuna Todirești.

Potrivit ISU Suceava, cei doi bărbați s-au intoxicat cu monoxid de carbon și în timp ce curățeau fântâna. Mai târziu s-a precizat că, de fapt, unul dintre ei a căzut în fântână, iar celălalt bărbat a încercat să-l salveze.

Adâncimea este de aproximativ 5-6 metri.

Pompierii au intervenit inclusiv cu ambulanța SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Aceștia, echipați corespunzător, au intrat în fântână.

Potrivit ultimelor informații, prima persoană a fost extrasă deja și este conștientă. A fost preluată de către echipajul SAJ.

Actualizare 16:00

A fost extrasă și cea de-a doua persoană, care a fost preluată de către echipajul SMURD TIM. Persoana este în stop cardiorespirator și i se aplică manevre de resuscitare.

Actualizare 16:20

Inițial, unul dintre bărbați a căzut în fântână, iar celălalt a încercat să-l salveze. Bărbatul conștient are 61 de ani, iar celălalt – 51 ani. Cadrele medicale în continuare se luptă pentru viața bărbatului.

Actualizare 16:35

ISU Suceava a informat că a fost declarat decesul bărbatului de 51 ani.


Intră acum și în grupul de