Viceprimarul Teodora Munteanu spune că va plăti 5000 de lei pentru motocicleta câștigată la festivalul rock organizat în parteneriat cu Primăria, iar banii să fie dați Asociației „Salvați Copiii”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul USR PLUS al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, a anunțat, luni, că a decis să achite 5000 de lei contravaloarea motocicletei pe care a câștigat-o la festivalul rock organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Asociația Legio Phonix MC Suceava.

„În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava,  în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei „Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația „Salvați Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, a transmis Teodora Munteanu.

Reamintim că în ședința Consiliului Local Suceava din luna iulie condusă de Teodora Munteanu s-a decis alocarea sumei de 40.000 de lei și  asocierea Consiliului Local Suceava cu Asociatia Legio Phoenix  MC Suceava în vederea finanțării și realizării în comun a acțiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Festivalul Bucovina Rockfest” ediția a III-a, ce s-a desfășurat în perioada 6-7 august pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei.


Intră acum și în grupul de