Minori prinsi in flagrant in timp ce furau din masini


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi minori au fost prinşi exact în timp ce furau aparatură din maşini. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, pe raza oraşului Siret, au fost prinşi în flagrant minorii U. V., de 17 ani, C. M., U. V., ambii de 15 ani, toţi din comuna Şerbăuţi, H. E., de 16 ani, din oraşul Siret, care prin efracţie au pătruns în două autoturisme parcate lângă o rampă dezafectată, proprietatea CFR, situată pe malul drept al râului Siret, iar din interior au sustras aparatură audio.

Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat că U. V. şi C. M. însoţiţi de M.Ş., de 17 ani din comuna Şerbăuţi, în noaptea de 25/26.05.2010, folosindu-se de o şurubelniţă, au pătruns în alte două autoturisme parcate pe aceeaşi rampă, de unde au sustras două aparate audio auto şi două difuzoare auto. Prejudiciul total a fost stabilit la 8.000 lei, din care s-a recuperat 30%.

Minorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.


Intră acum și în grupul de