Patru cazuri de suicid prin spanzurare in ultimele zile


Intră acum și în grupul de

Cazurile de suicid prin spânzurare au luat amploare în ultimele zile. Nu mai puţin de 4 astfel de nenorociri au avut loc începând de vineri, ultimul înregistrându-se marţi seară. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 19.00 prin „S.N.U.A.U. 112”, Poliţia a fost sesizată că în imobilul situat pe str. Pinului din Câmpulung Moldovenesc a găsit spânzurat într-o anexă C. Vasile, de 42 ani, din localitate. Poliţiştii spun că la o examinare sumară a cadavrului nu au fost identificate leziuni sau alte urme de violenţă, astfel din primele verificări nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele producerii decesului.

Marţi dimineaţă, la ora 04.30, Poliţia a fost sesizată despre faptul că minorul H. P., de 15 ani din Roşcani-Liteni s-a spânzurat la domiciliul său, fiind găsit de părinţi.

Sâmbătă s-a înregistrat un alt caz. În jurul orei 19.00, B. Vasile, în vârstă de 43 ani, din oraşul Frasin a fost găsit spânzurat în grajdul de la locuinţa sa.

Cu o zi înainte, vineri, la ora 12.00, G. Fănică, în vârstă de 62 ani, din comuna Slatina, sat Găieşti, a fost găsit de către soţie, spânzurat într-o anexă a locuinţei.

Potrivit psihiatrilor suceveni, bărbaţii sunt mai decişi în actele suicidale şi folosesc metode mai violente şi mai sigure în schimb femeile apelează mai frecvent la ingestia de medicamente, eventual cu alcool.


Intră acum și în grupul de