VIDEO-FOTO//Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit, iar alți trei au fost răniți după ce un autoturism s-a răsturnat în Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit duminică după amiaza, iar alți trei tineri au fost răniți după ce s-au răsturnat cu un autoturism în afara unui drum din Cornu Luncii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a declarat că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile în localitatea Dumbrava din Cornu Luncii.

El a spus că în accident au fost implicați cinci tineri, iar că din nefericire, unul dintre ei, de 22 de ani, a fost declarat decedat.

În cazul unui tânăr de 18 ani care a intrat în stop cardio-respirator s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din nefericire și acesta a fost declarat decedat.

Ceilalți trei răniți cu vârste de 18, 19 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de