Un tir a intrat intr-un motoscuter


Intră acum și în grupul de

Un bătrân ce conducea un motoscuter a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un tir. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 15,30, pe DN 2E, pe raza comunei Rădăşeni, M. Florentin, de 26 de ani, din comuna Copalnic Mănăştur, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autotractor, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un motoscuter, neînregistrat, condus regulamentar de I. Constantin, de 75 ani, din comuna Mălini şi a intrat în coliziune cu acesta.

Bătrânul, rănit grav a fost transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „fracturi hemitorace stâng, observaţie fractură os frontal, escoriaţii” necesitând pentru vindecare un număr de 21-23 zile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l, recoltându-i-se apoi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bătrânul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice şi nu posedă adeverinţă de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră.


Intră acum și în grupul de