Doua incendii in zona Falticeni


Intră acum și în grupul de

Pompierii Detaşamentului Fălticeni au intervenit sâmbătă la stingerea a două incendii. Potrivit purtătorului de cuvânt slt. Alexandra Istrati, prin serviciul 112, la 03.58 a fost anunţat un incendiu la o gospodărie aparţinând lui C. V., din comuna Rădăşeni. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Fălticeni, cu două autospeciale şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rădăşeni.

În momentul sosirii echipajelor de pompieri, ardea acoperişul casei de locuit construit din şindrilă şi tablă, existând pericolul de extindere la restul gosodăriei şi la locuinţele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 06.20 şi nu au existat victime omeneşti.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele din gospodăria incendiată, în valoare de 70.000 lei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect.

La ora 17.42 a fost anunţată existenţa altui incendiu. De această dată, la un depozit de furaje a unei locuinţe particulare aparţinând lui B. S., din municipiul Fălticeni , strada Magazia Gării.

La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul Fălticeni cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea incendiului, unde ardea un stog de fân, existând pericolul de propagare la un garaj.

Incendiul a fost lichidat la ora 18.10, iar cauza probabilă a producerii acestuia a fost o ţigară aruncată din întâmplare în stogul cu fân.


Intră acum și în grupul de