Procurorii ancheteaza cazul unei femei gasita moarta intr-un tub colector


Intră acum și în grupul de

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă membrii familiei victimei Nuţescu Ilenuţa, născută în anul 1968 au anunţat prin Serviciul Apelului Unic de Urgenţă 112 dispariţia acesteia. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, lucrători de poliţie, jandarmi şi cetăţeni din localitatea Cornu Luncii au căutat femeia, dar fără succes.

„În data de 06.06.2010, în jurul orelor 11,45 victima a fost găsită într-un tub colector din beton pe raza satului Băişeşti, comuna Cornu Luncii, prezentând urme de lovituri”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, cu menţiunea că, concluzia provizorie a medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava a fost că moartea a fost violentă.

Potrivit acesteia, cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava – Secţia de urmărire penală şi criminalistică şi se efectuează cercetări în vederea identificării autorului/autorilor şi tragerea la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.


Intră acum și în grupul de