Aproape 470 de actiuni pentru Politia de Frontiera intr-o singura saptamana


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava nu s-au bucurat de prea multe momente de odihnă pe parcursul ultimei săptămâni de activitate. Angajaţii IJPF au avut de executat nu mai puţin de 468 de misiuni şi acţiuni specifice.

Rezultatele nu au întârziat să apară astfel că 13 cetăţeni străini nu au primit dreptul de a intra în România iar pentru alţi 9 conaţionali nu s-a permis ieşirea din ţara noastră.

Din peisaj nu putea lipsi nici traficul de ţigări. Peste 16.470 de pachete de ţigări în valoare de 68.500 de lei au fost descoperite ascunse de proprietari prin diferite compartimente ale autovehiculelor cu care se încerca introducerea lor în România.

Cel mai ghinionist se poate spune că a fost un tânăr ucrainean de 22 de ani care s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Siret conducând un autoturism Volkswagen. Când poliţiştii au trecut la verificarea maşinii au descoperit 400 de pachete de ţigări ascunse sub roata de rezervă şi în rezervorul autoturismului. Astfel tânărul traficant a rămas fără marfa în valoare de 1.700 de lei şi trebuie în plus să plătească şi o amendă de 5.000 de lei, de trei ori valoarea ţigărilor.


Intră acum și în grupul de