A intrat cu tractorul intr-un gard


Intră acum și în grupul de

Beat criţă, un tractorist a dărâmat un gard din Rădăuţi. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 10.20, pe strada Merilor din municipiul Rădăuţi, C. Ioan, de 39 ani, din oraşul Milişăuţi, în timp ce conducea un tractor, din cauza stării avansate de ebrietate a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din localitate, după care a părăsit locul accidentului.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 2,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

După comiterea evenimentului rutier şi luarea măsurilor legale în cauză, C. Ioan a reuşit să pornească tractorul după efectuarea unor legături improvizate şi a părăsit locul de producere a evenimentului.

Acestuia i s-a mai întocmit dosar penal şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.


Intră acum și în grupul de