S-a ales cu arsuri pe fata si maini dupa ce a incercat sa stinga un incendiu


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 85 de ani a fost adus la spital, marţi, la prânz, cu arsuri pe faţă şi mâini, după ce a încercat să stingă un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, existenţa incendiului a fost anunţată la ora 11:05, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dărmăneşti au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnite în comuna Dărmăneşti, la gospodăria Mariei P.

În momentul sosirii echipajelor de pompieri ardea planşeul din lemn, scara cu tâmplărie din lemn şi obiecte de mobilier pe o suprafaţă de 15 mp, existând pericolul de extindere la întreaga casă de locuit.

Focul a fost stins la ora 11.40, dar a distrus tâmplăria din lemn, obiecte de mobilier şi planşeul din lemn al holului pe o suprafaţă de 8 mp.

Rezultatul primelor cercetări la faţa locului, indică faptul că incendiul a izbucnit de la flacăra de la un aparat de gătit defect.

Totodată, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD care a acordat primul ajutor lui V. H., de 85 de ani, care avea arsuri de gradul II pe faţă şi mâini. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de