Fântâna arteziană din Parcul Copilului a fost modernizată. Lucian Harșovschi: Pe lângă schimbarea aspectului, fântâna beneficiază acum și de jocuri de lumini colorate


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că a fost modernizată fântâna arteziană din Parcul Copilului din cartierul Burdujeni.

El a amintit că în acest cartier Calea Burdujeni este pietonală în fiecare duminică, pentru ca atât cei mici, cât și cei mari să poată petrece, așa cum își doresc, mai mult timp în aer liber și în siguranță.

Lucian Harșovschi spune că, mai mult, lucrările de reabilitare și modernizare a fântânii arteziene din Parcul Copilului au fost finalizate.

Pe lângă schimbarea aspectului arhitectural, fântâna beneficiază acum și de jocuri de lumini colorate, care să bucure privirile cât mai multor suceveni.

Lucrările au constat, între altele, în desfacerea tencuielilor existente la fântâna arteziană din zonă, refacere hidroizolației, placarea exteriorului bazinului cu granit, vopsirea interioară cu albastru cauciucat, montarea unui nou tablou de automatizare și control, montarea de becuri LED care își schimbă culoarea automat, instalarea de senzori de nivel pentru reumplerea automată a bazinului și pentru prevenirea funcționării în gol a pompelor.


Intră acum și în grupul de