VIDEO//Audi A4 plin cu țigări de contrabandă depistat între Nisipitu și Lupcina. Șoferul a abandonat mașina și a fugit în pădure când polițiștii de frontieră suceveni i-au cerut să oprească


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Suceava au depistat, sâmbătă, în trafic între Nisipitu și Lupcina, un autoturism  în care se aflau aproximativ 7.000 de  pachete cu țigări, de proveniență ucraineană;

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 81.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar un autoturism marca Audi A4 în valoare de 15.000 lei folosit în activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, a declarat că sâmbătă polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au identificat pe comunicaţia  Nisipitu –Lupcina, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Aceștia au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea acestuia, moment în care șoferul autoturismului a frânat brusc, a abandonat  maşina şi a fugit.

Imediat, poliţiştii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce, dar persoana în cauză nu s-a supus şi  a fugit în pădure.

În urma verificării autoturismului, s-a constatat că în acesta se aflau ţigări de contrabandă, fapt pentru care au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6960 pachete cu țigări, de proveniemţă Duty-Free.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare 81.432 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Audi A4 în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare al maşinii folosite în activitatea infracţională aparţine unui autoturism radiat din circulaţie.

În acest caz poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru contrabandă în formă agravantă şi conducerea unui autovehicul cu număr  fals de înmatriculare, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi  documentarea întregii activități  infracționale.


Intră acum și în grupul de