Batrana accidentata pe trecere de o masina a politiei


Intră acum și în grupul de

O bătrână are nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni de un autoturism condus de un poliţist. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 13.20 agentul de poliţie V. Ioan, de 51 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul de serviciu pe Bulevardul 1 Mai, având direcţia Bulevardul Sofia Vicoveanca către Centru, a surprins şi accidentat pe D. Maria, de 73 ani, din oraşul Frasin, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Din declaraţiile martorilor oculari, rezultă că bătrâna nu s-a asigurat la efectuarea traversării, angajându-se în traversare când autoturismul se afla la aproximativ 2m de trecerea pentru pietoni, întrucât se grăbea să dea un pachet la un autocar pe care tocmai îl văzuse că se apropia.

În urma accidentului femeia a fost accidentată uşor, şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde s-a stabilit că necesită pentru vindecare 7-8 zile. Aceasta a rămas internată în spital pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţistul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de