I-a explodat o petarda in mana in timp ce incerca sa sperie cainii de pe Rarau


Intră acum și în grupul de

Aflat pe vârful Rarău, un bărbat din Bistriţa Năsăud a ajuns cu leziuni grave la spital, după ce o petardă i-a explodat în mână. La Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a fost adus marţi seară, la ora 21:09 Alexandru Horaţiu U., în vârstă de 34 de ani, cu un traumatism complex la mâna stângă şi plagă contuză coapsă stângă prin explozie de petardă, fiind internat la Chirurgie plastică.

Acesta a povestit că a intrat în panică după ce a fost atacat de mai mulţi câini, şi, în încercarea de a-i alunga, a vrut să aprindă o petardă pe care, spune că o avea de mult timp. Însă, obiectul pirotehnic i-a explodat în mână.

Printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112, bistriţeanul a cerut ajutor de urgenţă, după ce a văzut că pierde mult sânge.

Jandarmii de la Postul Montan Câmpulung Moldovenesc au plecat către locul în care se afla acesta, iar pe drum s-au intersectat cu un ATV, condus de un bărbat de la staţia Rarău, care îl găsise pe turist şi îl aducea spre municipiu.

Adus la Suceava, bărbatul a fost operat de urgenţă, mâna fiindu-i salvată dar pierzându-şi o parte a unui deget.


Intră acum și în grupul de