Gospodarie in flacari din cauza jocului copiilor cu focul


Intră acum și în grupul de

O familie întreagă a rămas pe drumuri după ce gospodăria lor a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost văzut de vecinii familiei, din satul Mihoveni, în jurul orei 16:00 şi au sărit iniţial fiecare încercând să stingă focul cu ajutorul găleţilor.

Nu a fost cu putinţă aşa că au cerut ajutorul pompierilor profesionişti, la faţa locului ajungând în cel mai scurt timp Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia şi pompieri din cadrul Detaşamentului Suceava.

În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului, ardea magazia de lemne pe o suprafaţă de 12 mp, adăpostul de animale pe o suprafaţă de 16 mp şi acoperişul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din draniţă şi tablă, pe o suprafaţă de 80 mp. În total, trei echipaje s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările, dar focul a distrus magazia de lemne, adăpostul de animale şi casa de locuit.

Din primele cercetări, s-a stabilit ca şi cauză probabilă a incendiului jocul copiilor cu focul, aceştia aruncând un chibrit în stogul de fân.


Intră acum și în grupul de