Chirii reduse la jumatate in spatiile din pavilioanele Centrului Economic Bucovina


Intră acum și în grupul de

Pentru a veni în sprijinul întreprinzătorilor în actualul context economic, CJ Suceava oferă reduceri de până la 50 la sută la închirierea spaţiilor în pavilioane ale Centrului Economic Bucovina. Anunţul a fost făcut joi de vicepreşedintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, care a precizat că spaţiile pentru mică producţie în halele industriale din Centrul Economic Bucovina-Suceava(CEBS) din apropierea Aeroportului Suceava sunt puse la dispoziţia firmelor ce doresc să investească în judeţ, la preţuri mici.

El a arătat că din cele opt hale industriale din această zonă, sunt disponibile cinci hale şi părţi din alte două hale, dar şi spaţii pentru birouri, săli de conferinţă într-un pavilion separat. Cadariu a mai spus că există spaţii ce pot fi utilizate pentru expoziţii, conferinţe, pentru cursuri şi instruiri.

El a precizat că preţurile solicitate de CJ Suceava pentru închirierea acestor spaţii sunt mici, arătând că se acordă şi reduceri de până la 50 la sută în funcţie de perioada de închiriere şi de destinaţia respectivului spaţiu.

Vicepreşedintele CJ Suceava a mai declarat că, în prezent, CEBS obţine venituri necesare pentru întreţinere şi că autorităţile sucevene sunt interesate să încurajeze mai mult activitatea de producţie în aceste spaţii şi să pună în valoare această investiţie construită cu fonduri europene. „Este important că aceste spaţii sunt în apropierea Aeroportului Suceava”, a spus Cadariu care a precizat că centrul economic este aproape de municipiul Suceava şi în apropierea drumului naţional ce face legătura cu judeţul Botoşani.


Intră acum și în grupul de