A incercat sa violeze o batrana si sa-i incendieze casa


Intră acum și în grupul de

O persoană de sex masculin este căutată de toată poliţia din comuna Drăgoieşti după ce a încercat să violeze o femeie de 68 de ani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri când un bărbat, încă neidentificat, a intrat în casa unei bătrâne din satul Măzănăeşti cu intenţia de a o viola pe femeie. Nu avea însă de unde şti că o altă femeie din sat venise în vizită la bătrână şi a rămas peste noapte la dânsa.

Bărbatul a forţat un geam al casei şi după ce s-a văzut intrat s-a aruncat asupra primei persoane pe care a văzut-o. Din nefericire, era chiar femeia venită în vizită. Aceasta a început să ţipe alertând-o astfel pe gazdă care a ieşit afară strigând după ajutor.

Dându-şi seama că riscă să fie prins, violatorul a fugit dar nu înainte de a încerca să-şi şteargă urmele incendiind bunurile textile din locuinţă. Femeile au stins imediat flăcările şi apoi au mers la un vecin unde au povestit tot ce li s-a întâmplat. Acesta a alertat poliţia în jurul orei 5:30, care a început imediat căutările.

Din păcate, până acum autorul nu a putut fi identificat dar este căutat de toată poliţia din comună. Dacă va fi prins bărbatul, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol şi distrugere.


Intră acum și în grupul de