A incercat sa violeze o batrana si sa-i incendieze casa

O persoană de sex masculin este căutată de toată poliţia din comuna Drăgoieşti după ce a încercat să violeze o femeie de 68 de ani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri când un bărbat, încă neidentificat, a intrat în casa unei bătrâne din satul Măzănăeşti cu intenţia de a o viola pe femeie. Nu avea însă de unde şti că o altă femeie din sat venise în vizită la bătrână şi a rămas peste noapte la dânsa.

Bărbatul a forţat un geam al casei şi după ce s-a văzut intrat s-a aruncat asupra primei persoane pe care a văzut-o. Din nefericire, era chiar femeia venită în vizită. Aceasta a început să ţipe alertând-o astfel pe gazdă care a ieşit afară strigând după ajutor.

Dându-şi seama că riscă să fie prins, violatorul a fugit dar nu înainte de a încerca să-şi şteargă urmele incendiind bunurile textile din locuinţă. Femeile au stins imediat flăcările şi apoi au mers la un vecin unde au povestit tot ce li s-a întâmplat. Acesta a alertat poliţia în jurul orei 5:30, care a început imediat căutările.

Din păcate, până acum autorul nu a putut fi identificat dar este căutat de toată poliţia din comună. Dacă va fi prins bărbatul, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol şi distrugere.