Weekend in flacari pentru pompierii suceveni


Intră acum și în grupul de

Zi de zi pompierii suceveni au fost solicitaţi de vineri seară şi până duminică să intervină la diferite incendii pe raza judeţului nostru.

Cele mai multe dintre incidente s-au petrecut ca urmare a suprasolicitării instalaţiei electrice care din cauza uzurii a condus la producerea de scurt-circuite şi izbucnirea incendiilor.

Pentru a salva gospodăria unei familii din localitatea Crucea pompierii au intervenit cu două autospeciale şi s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră.
Când au ajuns la faţa locului focul mistuise deja casa de locuit şi exista pericolul extinderii incendiului şi la celelalte anexe din curte.
Din fericire nu au existat victime omeneşti dar familia a rămas doar cu hainele de pe ei după ce au ars până şi actele de identitate.

Nici în Gura Humorului nu a fost linişte arzând tot ce se poate. De la reclame luminoase până la groapa de gunoi unde de altfel intervenţia pompierilor a fost cea mai grea. Fumul greu şi înnecăcios a dat mult de furcă celor care au intervenit pentru domolirea pârjolului provocat de o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare peste mai multe deşeuri de hârtie.

Din fericire în toate cazurile nu s-au înregistrat victime omeneşti valoarea totală a pagubelor materiale fiind în curs de stabilire.


Intră acum și în grupul de